Supernatural-RPG

Bir Supernatural- RPG fenomeni.

AnasayfaKapıCehennemKayıt OlGiriş yap

Paylaş | 

Baş Melek & Yedi Ölümcül Günah & Mahşerin 4 Atlısı

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek 
Sayfaya git : 1, 2  Sonraki
YazarMesaj
Dean Winchester
Avcı
Avcı

Gerçek İsim: Burak
İş/Hobiler: Avcı, Karıya kıza asılmak, içki vb.

Karakter Özellikler
RO Puanı:
100/100  (100/100)

MesajKonu: Baş Melek & Yedi Ölümcül Günah & Mahşerin 4 Atlısı   Perş. Ara. 10, 2009 12:24 pm

Baş Melek & Yedi Ölümcül Günah & Mahşerin 4 Atlısı kadrosunu doldurmayı düşünüyorum.

Baş Melek : 5 Kişi
Yedi Ölümcül Günah:7 Kişi

Kıskançlık +
Mahşerin 4 Atlısı: 4 Kişi alınacaktır.

Örnek bi rp ile istediğiniz grubu yazınız. Rp'niz değerlendirmeye alınacaktır.
Not: Baş meleklerin ve diğerlerin orjinal isimleri kullanıcaktır.

İstediğiniz Grup:
Örnek Rp:

^^İmzayokbundanböyle^^
Dean^^

http://supernatural-rpg.turkforumpro.com
Gabriel
Melek
Melek

MesajKonu: Geri: Baş Melek & Yedi Ölümcül Günah & Mahşerin 4 Atlısı   Perş. Ara. 10, 2009 4:21 pm

Baş melek

Örnek Rp Dean WİNCHESTER'a pm yoluyla gönderilmiştir.
Jo Harvelle
Avcı
Avcı

Gerçek İsim: Selin
İş/Hobiler: Avlanmak

Karakter Özellikler
RO Puanı:
100/100  (100/100)

MesajKonu: Geri: Baş Melek & Yedi Ölümcül Günah & Mahşerin 4 Atlısı   Cuma Ara. 11, 2009 5:32 pm

Benim hayalet karakter öldüğünde meleklerden biri olacak,hala yer olursa baş meleklerden birine talibim.

# Yeryüzündeki ve cennetteki her şeyi duyuyordum.
Ve cehennemdeki pek çok şeyi de.
Edgar Allan Poe

Spoiler:

Ellen Harvelle
Admin / RoadHouse Sahibi
Admin / RoadHouse Sahibi

Gerçek İsim: Meliss ^^
İş/Hobiler: Tek hobim kızım.

Karakter Özellikler
RO Puanı:
80/100  (80/100)

MesajKonu: Geri: Baş Melek & Yedi Ölümcül Günah & Mahşerin 4 Atlısı   Cuma Ara. 11, 2009 7:14 pm

Senn zaten Trickster'sın doğall olarak Gabyy.

You are still my baby girl Joanna Beth..We'll walk this road together, through the stormWhatever weather, cold or warmJust let you know that, you're not alone
Hola if you feel that you've been down the same road.
Jo Harvelle
Avcı
Avcı

Karakter Özellikler
RO Puanı:
100/100  (100/100)

MesajKonu: Geri: Baş Melek & Yedi Ölümcül Günah & Mahşerin 4 Atlısı   Cuma Ara. 11, 2009 8:51 pm

Ahahaha,doğru da biz 5.sezonda değiliz ki site olarak. (Ama dediğin aklıma gelmemişti bak^^)

Edgar Allan Poe

Spoiler:

Ellen Harvelle
Admin / RoadHouse Sahibi
Admin / RoadHouse Sahibi

Gerçek İsim: Meliss ^^
İş/Hobiler: Tek hobim kızım.

Karakter Özellikler
RO Puanı:
80/100  (80/100)

MesajKonu: Geri: Baş Melek & Yedi Ölümcül Günah & Mahşerin 4 Atlısı   Cuma Ara. 11, 2009 8:53 pm

5. Sezonda olmamış şart değil ki. Sonuçta biz Supernatural kurgusundan ayrılmayacağız.

You are still my baby girl Joanna Beth..We'll walk this road together, through the stormWhatever weather, cold or warmJust let you know that, you're not alone
Hola if you feel that you've been down the same road.
Envy
7 Ölümcül Günah
7 Ölümcül Günah

Gerçek İsim: Melodi
İş/Hobiler: Dedim ya ben kıskançlığım.Daha söze gerek varmı!

Karakter Özellikler
RO Puanı:
87/100  (87/100)

MesajKonu: Geri: Baş Melek & Yedi Ölümcül Günah & Mahşerin 4 Atlısı   C.tesi Ocak 23, 2010 6:16 pm

İstediğiniz Grup:Yedi Ölümcül Günah(Kıskançlık)
Örnek Rp:Ahh...Daha dün varolduğum şu Dünya'da kimsemin olmadığını farkediyorum.Sadece bir veya iki gün önce tekrardan bir bilinç sahibi oldum.Sadece bu kadar kısa bir süre içinde kimsemin olmadığını farkediyorum.Burası çok sıkıcı.Buradan nefret ediyorum.Sadece görevimi yaparak dinlenmek istiyorum.Zaten ben sadece görev için yaratılmadım mı?

Burada zaman geçmek bilmiyor.Gökyüzüne bakınca bile sürekli hava güneşli...Her zaman gündüz gibi.Acaba burada zaman geçiyor mu?Yoksa sadece zaman mı durdu?Yada ben mi hissetmiyorum? Bu sorulara cevap bulamayacağım.Daha çok yeniyim.Şimdilik sadece susmam ve bana söylenenleri yapmam lazım.Güçlü olduğum söylenemez.Bu önemli değil.Şimdi düşünüyorumda ben kimdim?

Dünyada geçirdiğim zamanı hatırlıyor gibiyim.Evet...Birisi kardeşime yaklaşıyor...Kardeşim olduğunu biliyorum çünkü bana
"Nee-San"*diye bağırıyor...Ancak onun yüzünü göremiyorum.O kim?Adı ne?Ailem kim?Ben aslında kimim!?Ben daha önce neydim?Bu sorulara yanıt alabilecekmiyim?...Hiç sanmıyorum...Artık herşeyi zamana bırakmalıyım...Eninde sonunda bunların ne olduğunu öğreneceğim...Öğrenemesemde bu önemli değil.Ancak onu öğrenmek istiyorum.Geçmişimi tüm kalbimle öğrenmek istiyorum.

Geçmişimde kim olduğum benim için çok önemli.Eğer geçmişimde iyi biriysem şimdi neden iki dünya arasında kötü biri olarak anılıyorum?Beni yaratan kişinin benden birşeyler isteyeceğini biliyorum.Beni birşeylere zorlayacak.Ya da ben ona boyun eğerek isteklerini yerine getireceğim.Belkide bu gibi bir yerde yüksek bir yere gelmek için herşeyi yaparak yükselmek gerekiyordur.Eğer bende boyun eğersem sorun çıkmaz.En azından amaçlarıma ulaşmak için şimdilik onları kullanmalıyım.Onlara ihtiyacım kalmadığında zaten burada fazla kalmayacağım.

Belkide amacıma ulaştığımda burada kalacağım ve buraya hükmedeceğim.Yada burada çok yüksek bir konuma yükseltileceğim...Ne yapacağımı bilemiyorum.Aklım çok karışık.Bildiğim tek şey intikam.Sadece tek bir kişiden intikam almak istiyorum.Sadece o kişiyi öldürecek kadar güçlü olmak ve o kişinin canına okumak istiyorum.Onu ezmek ve yaptığı şeye pişman etmek istiyorum.Elbette bunlardan sonra onu yaşatmayacağım.Onu parçalara ayırarak hollowlara* atmak istiyorum.

Belkide fazla caniyim.Kim ne derse desin amacıma ulaşmak için her role bürünebilirim.Ben bu'yum.Beni kimse değiştiremez.Fazla duygusal değilim ancak rolüm gereği acılı bir kız,çocuğunu kaybetmiş bir anne yada sevimli bir kızı oynayabilirim.Kimsenin bana güvenmemesi lazım.Güvenirlerse onlar için iyi olmayacaktır.Ben bir nevi dolandırıcıyım.Sadece tek bir kişiye hayatımın gerçeklerini anlatmak isterim.Ancak o kişi daha ortaya çıkmadı.En azından ben onunla daha tanışmadım.Eğer dünya üzerinde bana benzeyen birisi varsa o gerçekten bunları anlatabileceğim tek kişidir.Elbetteki ona herşeyi tamamen anlatmayacağım.Sonuçta oda benim gibiyse bana ihanet edecektir.Onun eline bu kozu vermem imkansız.

Geçmişimi açıklamak istemiyorum.Ben kim olduğumu gayet iyi biliyorum.Ancak başkalarının bilmemesi işimi kolaylaştırıyor.Böylece her role rahatlıkta bürünebiliyorum.Sakin bir öğretmen,bilge bir insan,deli bir kadın ve ciddi bir müdür.Ben aslında hiçbirşeyim.Ancak aynı zamanda herşeyde benim.Ben kimim?Kim olduğumu bilmeme rağmen ben o değilim.O bana uymuyor.Ben asla onun gibi davranmadım.İsmim bile benzemiyor.Ailem bana göre değil.Aslında bana göre ancak şu anki bana göre değil.Geçmişimde olsam şu an ağlıyor olurdum.

Neden ağlayayım ki?Sadece kolayca atlatılabilecek ve amacıma hızlıca ulaşmamı sağlayacak birşey için ne yapabilirim?Bundan şikayet etmeyeceğim.Şikayet etmem için hiçbir neden yok.Tam tersine ona teşekkür etmeliyim.Bu sayede çok daha güçleneceğim ve amacıma ulaşacağım.Sadece arrancar* olmam bile işimi son derece kolaylaştırdı.Hele daha da güçlü olursam buraya bir düzen vererek dahada güçlendireceğim ve bu sayede herkes amacına ulaşabilecek.Zaten ben amacıma ulaştıktan sonra yapacak hiçbir şeyim yok...Burasıyla çok rahat ilgilenebilirim.

Şu an sadece buna ihtiyacım var.Azim,güç,bir yol ve olabildiğince zeka!Eğer bunlara sahip olabilirsem yapamayacağım yok.Sadece güçlü olmam ve çizdiğim yola gitmem yeterli.Eğer tüm Hueco Mundo*'yu arkama alabilirsem,işte bunu başarabilirsem gücümü tüm Dünya görecek!Tüm Dünya,tüm evren benim adımı duyacak!Beni gören kişi tekrar yaşamayacak!Sadece tüm Hueco Mundo'yu arkama alabilmek istiyorum!Bunu tüm kalbimle istiyorum!Acak bu şekilde amacıma ulaşabilirim!

*Nee-San:Japoncada Abla demektir.
*Hollow umutsuzlukla insan ruhlarını emen ruhlara denilmektedir.Kaynak:Bleach Animesi
*Arrancar Hollow denilen ruhların insan görünümünde olan halleridir.
*Hollow denilen kötü ruhların yaşadığı bir evrendir Hueco Mundo.Dünyadan farklı olarak tamamen bir çöldür.
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Baş Melek & Yedi Ölümcül Günah & Mahşerin 4 Atlısı   C.tesi Ocak 23, 2010 6:38 pm

Kabul edildi.
Aleix Faie Flowént
7 Ölümcül Günah
7 Ölümcül Günah

Gerçek İsim: ..

Karakter Özellikler
RO Puanı:
87/100  (87/100)

MesajKonu: Geri: Baş Melek & Yedi Ölümcül Günah & Mahşerin 4 Atlısı   C.tesi Nis. 17, 2010 8:34 pm

İstediğiniz Grup: Mahşerin 4 atlısı
Örnek Rp:

Spoiler:

Jo Harvelle
Avcı
Avcı

Karakter Özellikler
RO Puanı:
100/100  (100/100)

MesajKonu: Geri: Baş Melek & Yedi Ölümcül Günah & Mahşerin 4 Atlısı   C.tesi Nis. 17, 2010 8:39 pm

Mahşerin 4 atlısından hangisi?

Edgar Allan Poe

Spoiler:

Aleix Faie Flowént
7 Ölümcül Günah
7 Ölümcül Günah

Karakter Özellikler
RO Puanı:
87/100  (87/100)

MesajKonu: Geri: Baş Melek & Yedi Ölümcül Günah & Mahşerin 4 Atlısı   C.tesi Nis. 17, 2010 8:41 pm

Pardon yazmayı unutmuşum Beyaz olabiliyorsa eğer lütfen o eğer olamıyorsa Kırmızı
Jo Harvelle
Avcı
Avcı

Karakter Özellikler
RO Puanı:
100/100  (100/100)

MesajKonu: Geri: Baş Melek & Yedi Ölümcül Günah & Mahşerin 4 Atlısı   C.tesi Nis. 17, 2010 8:42 pm

Savaş olabilirsin sanırım. Ama söylemem gerek, kıyamet gelmediği için oldukça pasif bir görevin oalcak sitede.

Edgar Allan Poe

Spoiler:

Aleix Faie Flowént
7 Ölümcül Günah
7 Ölümcül Günah

Karakter Özellikler
RO Puanı:
87/100  (87/100)

MesajKonu: Geri: Baş Melek & Yedi Ölümcül Günah & Mahşerin 4 Atlısı   C.tesi Nis. 17, 2010 8:44 pm

O zaman başvurumu 7 ölümcül günah olarak değiştirebilir miyim?
Ira olaraktan.
Öfke ,yıkıcılık.
Jo Harvelle
Avcı
Avcı

Karakter Özellikler
RO Puanı:
100/100  (100/100)

MesajKonu: Geri: Baş Melek & Yedi Ölümcül Günah & Mahşerin 4 Atlısı   C.tesi Nis. 17, 2010 8:45 pm

Tamamdır.

Edgar Allan Poe

Spoiler:

Jack Wenthworth
Siyah Gözlü İblisler
Siyah Gözlü İblisler

MesajKonu: Geri: Baş Melek & Yedi Ölümcül Günah & Mahşerin 4 Atlısı   Paz Nis. 18, 2010 8:06 am

İstediğiniz Grup: Yedi Ölümcül Günah
Örnek Rp : [size=7]Tam yanımda , Desdemona , Charles adında bir şifacı ile kavga ediyordu.Bir an önce birşeyler yapmalıydım.O kadar çok bağırıyorlardi ki herkes başlarında toplanmıştı.İçerideki hasta ve hasta yakınlarının da rahatsız olduğunu düşünüyordum.Desdemona sürekli bana bakıyor , belki yardım istiyordu belki de başka birşey ama yardım edecektim.

Desdemona'yı yanıma çağırdım ve "Neler oluyor burada" diye bir soru yönelttim.Neler olduğu konusunda hiçbir fikrim olmamakla beraber çok da merak etmiştim.Umarım önemsiz bir olay yüzünden bu kadar tartışmamışlardır ki bu benim çok sinirimi bozabilirdi.

Desdemona'nın cevap vermesini beklerken içimde adeta neden kavga ettiklerini tahmin etmeye çalışıyordum.Pek meraklı olduğum söylenemez ama bu konuda kendimi düşünmekten alamıyordum.Her neyse umarım bugün daha çok olay olmaz ve bu kavganın anlamlı bir sebebi vardır.

[/size]

Baş Melek & Yedi Ölümcül Günah & Mahşerin 4 Atlısı

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 2 sayfasıSayfaya git : 1, 2  Sonraki

Similar topics

-
» Mahşerin 4 atlısı
» Kedi Eti Yedi Bilmecesi
» melek aleyna-berkan taşkın
» Baş Melek & Yedi Ölümcül Günah & Mahşerin 4 Atlısı
» Yedi Karanfil - Fon Muzikleri