| | Bir de Bela Olarak Açayım dedim.. İşte size Geyşa özentisi resimler .. bakmadan ve yorum yazmadan geçmeyin lan sonra öksüz kalıyo başlığım... | |
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
Bela Talbot Avcı, Profesyonel Hırsız

Gerçek İsim: Seviimcik *-* Sevocuk Mesaj Sayısı: 60 Kayıt tarihi: 10/03/10 Nerden: tabeğğkü cennetten tanrım melek gibiyim maşallah bu güzellik bu zeka tütütüü xD :P İş/Hobiler: Gözlerinizin yağında iki yumurta kırmak xD ve bir de sözlü taciz ama hep çağlanın yüzünden hep böylem taciz diye bahsede bahsede gerçi o demedende ben böyleydim emme xD bir de avlanmak yani sonuçta avcıyız anneciklerim ^^ xD
 | Konu: Bir de Bela Olarak Açayım dedim.. İşte size Geyşa özentisi resimler .. bakmadan ve yorum yazmadan geçmeyin lan sonra öksüz kalıyo başlığım... Çarş. Mart 24, 2010 5:36 pm | |
| Alın buyrunnn .. .d Çok mu Fazla resim koydum acaba diye düşünüyorum ... xD |
|
 | |
Jo Harvelle Avcı

Gerçek İsim: Selin Mesaj Sayısı: 903 Kayıt tarihi: 11/06/09 Nerden: Nebraska İş/Hobiler: Avlanmak
Karakter Özellikler RO Puanı:
   (100/100)
 | Konu: Geri: Bir de Bela Olarak Açayım dedim.. İşte size Geyşa özentisi resimler .. bakmadan ve yorum yazmadan geçmeyin lan sonra öksüz kalıyo başlığım... Çarş. Mart 24, 2010 5:41 pm | |
| AHahahha,çok tatlı (: _________________ # Yeryüzündeki ve cennetteki her şeyi duyuyordum. Ve cehennemdeki pek çok şeyi de. Edgar Allan Poe| Spoiler: | | | Metallicar Is Love ♥
 |
|
|
 | |
Kelly Gromi Avcı

Gerçek İsim: Çağlasu Mesaj Sayısı: 1161 Kayıt tarihi: 08/08/09 Yaş: 17 Nerden: geldiğim değil nereye gideceğim önemli :P nereye gidiyorum peki ? sorduğun soruya bak.. Amerika benim olm! istediğim yere giderim :P xD İş/Hobiler: Av^larla Dans xP bi de ağlamak... çektirmedikleri dert kalmadı olm xD
   (100/100)
 | |
 | |
Bela Talbot Avcı, Profesyonel Hırsız

Gerçek İsim: Seviimcik *-* Sevocuk Mesaj Sayısı: 60 Kayıt tarihi: 10/03/10 Nerden: tabeğğkü cennetten tanrım melek gibiyim maşallah bu güzellik bu zeka tütütüü xD :P İş/Hobiler: Gözlerinizin yağında iki yumurta kırmak xD ve bir de sözlü taciz ama hep çağlanın yüzünden hep böylem taciz diye bahsede bahsede gerçi o demedende ben böyleydim emme xD bir de avlanmak yani sonuçta avcıyız anneciklerim ^^ xD
 | Konu: Geri: Bir de Bela Olarak Açayım dedim.. İşte size Geyşa özentisi resimler .. bakmadan ve yorum yazmadan geçmeyin lan sonra öksüz kalıyo başlığım... Çarş. Mart 24, 2010 6:14 pm | |
| sağooluun ^^ .d o sizin tatlılığınız .d |
|
 | |
Meg Masters Siyah Gözlü İblisler

Gerçek İsim: Melis Mesaj Sayısı: 428 Kayıt tarihi: 18/08/09 Yaş: 17 Nerden: Tahmin edemeyeceğin kadar aşağıdan. İş/Hobiler: -,-
   (80/100)
 | Konu: Geri: Bir de Bela Olarak Açayım dedim.. İşte size Geyşa özentisi resimler .. bakmadan ve yorum yazmadan geçmeyin lan sonra öksüz kalıyo başlığım... Paz Nis. 11, 2010 3:14 pm | |
| Süpersinn hatun  Dodaklarınaaa bayıldımm  _________________  Herkes aynı şeyi düşünüyorsa, hiç kimse fazla birşey düşünmüyor demektir.
| Spoiler: | | |
| Im on the highway to hell.. Çok özledim ben, sizi.
|
|
 | |
Kristina Isabel Dobrema Özel Yetenekli Çocuklar

Gerçek İsim: Sena Mesaj Sayısı: 24 Kayıt tarihi: 24/03/10 Nerden: J'habite a Paris.
   (97/100)
 | Konu: Geri: Bir de Bela Olarak Açayım dedim.. İşte size Geyşa özentisi resimler .. bakmadan ve yorum yazmadan geçmeyin lan sonra öksüz kalıyo başlığım... Paz Nis. 11, 2010 3:42 pm | |
| |
|
 | |
Trisha Sylvian Özel Yetenekli Çocuklar

Gerçek İsim: Pelin. Mesaj Sayısı: 64 Kayıt tarihi: 19/01/10 Yaş: 16 Nerden: San Francisco. İş/Hobiler: Başıma bela açmak,iblisleri üzerime çekmek.
   (98/100)
 | Konu: Geri: Bir de Bela Olarak Açayım dedim.. İşte size Geyşa özentisi resimler .. bakmadan ve yorum yazmadan geçmeyin lan sonra öksüz kalıyo başlığım... Paz Nis. 11, 2010 3:57 pm | |
| Öhm,bencede.Kıskandım.  |
|
 | |
Laetiicia Siyah Gözlü İblisler

Gerçek İsim: Haydi gool goool goool haydi gol gol gol Yine Sevoooğm Mesaj Sayısı: 65 Kayıt tarihi: 31/03/10 Nerden: Cehennemizm İş/Hobiler: gözlerimi siyaha döndürüp insanları ''BÖÖ'' diye korkutmak
   (93/100)
 | Konu: Geri: Bir de Bela Olarak Açayım dedim.. İşte size Geyşa özentisi resimler .. bakmadan ve yorum yazmadan geçmeyin lan sonra öksüz kalıyo başlığım... Ptsi Nis. 12, 2010 4:42 pm | |
| Melüs Sena Pelin sağolun hatunlarım Melis sanaa ölür biterim face te gördüm seninle reypağ yapmayı falan çok istiyoruum nan çok seviyorum seni hiç konuşmamamıza rağmen <3 Sena ve Pelin sağolun kzuularım anacıklarım o sizin tatlılığınızzzz <3  |
|
 | |
Nirvana Blake İnsan (FBI)

Gerçek İsim: Nirvana Mesaj Sayısı: 270 Kayıt tarihi: 11/09/09 Yaş: 21 Nerden: Zamanı olmayan yerden İş/Hobiler: Araştıra araştıra kafayı üşütmek..üşüttürmek xD
   (100/100)
 | Konu: Geri: Bir de Bela Olarak Açayım dedim.. İşte size Geyşa özentisi resimler .. bakmadan ve yorum yazmadan geçmeyin lan sonra öksüz kalıyo başlığım... Salı Haz. 15, 2010 12:34 am | |
| Annemm resimlere bak maşallah çok tatlı çok güzelsin yine:D |
|
 | |
Alexis Warthader Özel Yetenekli Çocuklar

Gerçek İsim: Gizem .) Mesaj Sayısı: 29 Kayıt tarihi: 26/06/10 Yaş: 19 Nerden: New York City , USA İş/Hobiler: Karakter olarak şımarık, ukala, seksi ve çok zekiyim.. Melek yüzümün altında yatan şeytanı uyandırmak istemezsiniz.. Erkekler, alışveriş ve para en büyük ilgi alanlarım ! Tüm bunlara rağmen neyse ki beni seven birilerini bulabiliyorum .)
   (89/100)
 | Konu: Geri: Bir de Bela Olarak Açayım dedim.. İşte size Geyşa özentisi resimler .. bakmadan ve yorum yazmadan geçmeyin lan sonra öksüz kalıyo başlığım... Paz Haz. 27, 2010 4:43 pm | |
| yaaa çok şekersin XD bayıldım <3
En son Alexis Warthader tarafından Çarş. Haz. 30, 2010 8:23 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
 | |
Laetiicia Siyah Gözlü İblisler

Gerçek İsim: Haydi gool goool goool haydi gol gol gol Yine Sevoooğm Mesaj Sayısı: 65 Kayıt tarihi: 31/03/10 Nerden: Cehennemizm İş/Hobiler: gözlerimi siyaha döndürüp insanları ''BÖÖ'' diye korkutmak
   (93/100)
 | Konu: Geri: Bir de Bela Olarak Açayım dedim.. İşte size Geyşa özentisi resimler .. bakmadan ve yorum yazmadan geçmeyin lan sonra öksüz kalıyo başlığım... Salı Haz. 29, 2010 9:06 pm | |
| Senaaağ tişkür ettim hayatım :G Ehe teşekkür ederiiim Gizeem ^^ |
|
 | |
| | Bir de Bela Olarak Açayım dedim.. İşte size Geyşa özentisi resimler .. bakmadan ve yorum yazmadan geçmeyin lan sonra öksüz kalıyo başlığım... | |
|